Een nieuwe rubriek, want er zijn vast mensen zoals ik die alleen wonen en niet heel veel tijd hebben.
Ik wil je laten zien dat je ook in je eentje snel en lekker kan eten.
We beginnen deze keer met een heerlijke salade met romig gebakken aubergine, aardse champignons, heerlijk vullende bulgur en als makkelijke en snelle smaakmaker pesto of groentespread (ik gebruikte de paprika variant van Zonnatura). En oh ja deze salade is in 20 minuten klaar!
Nodig:
1 aubergine
125g champignons
5 zongedroogde tomaten
100-150g gekookte bulgur (of couscous of quinoa)
1/2 el pesto of groentespread
50g cottage cheese
olijven
Hoe maak je het:
1. Snijdt de aubergine in kleine stukjes en de champignons in plakjes.
2. Verwarm een koekenpan voor met een scheut olie. Bak de aubergine en champignons totdat de aubergine zacht is en de champignons goudbruin zijn.
3. Voeg de zongedroogde tomaten, bulgur, pesto, cottage cheese en olijven toe en warm kort door.
Genoeg voor 1 persoon
Leave a Reply