Ik heb een probleem met deze granola…
Elke keer als ik deze granola maak is hij binnen 2-3 dagen op.
Hij is namelijk heeeeel erg lekker.
Ontbijt? Schaaltje yoghurt met granola.
Tussendoortje? Schaaltje yoghurt met deze granola.
Toetje? Banaanijs met deze granola.
Je snapt het ik liet geen eetmoment onbenut om deze granola te eten, dus helaas is hij nu op.. Maar ik hoop dat ik jou heb kunnen overtuigen deze heerlijke granola te maken!
Nodig:
35g gepofte quinoa
100g quinoa vlokken
1 el cacao
25g noten fijngehakt
2 el pindakaas
50g dadels, geweekt
1 banaan
Hoe maak je het:
- Verwarm de oven voor op 170 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Meng de quinoa vlokken, quinoa, cacao in een grote kom.
- Pureer de dadels, pindakaas en banaan tot een glad mengsel.
- Roer het dadel-pindakaas mengsel door het quinoa mengsel.
- Schep het mengsel op de bakplaat en spreid uit.
- Bak het mengsel 20 minuten, roer halverwege 1x om. Als de oven klaar is, zet je hem uit en laat je de granola helemaal afkoelen in de oven.
Geeft 4-6 porties
marijksels
Vraagje er staat 2x gepofte quinoa bij de ingredienten en geen quinoavlokken ;)
Inge
Oh oh wat stom van mij :( maar bedankt voor het aanwijzen! Ik heb het aangepast!
marijksels
top!
Anne
Ziet er heerlijk uit!!
julia
Ziet er heerlijk uit!
Is het mogelijk de quinoavlokken door havervlokken te vervangen?
Inge
Tnx!! Dat zou geen enkel probleem moeten zijn!