Makkelijk en Snel voor Een: Gevulde Aubergine Wraps

posted in: Snel en Makkelijk | 0

 

aubergine_wrap

Ik heb een super drukke week (misschien had je het wat minder aantal post opgemerkt), dus het perfecte moment om deze heerlijke snelle maaltijd te delen. Een heerlijke knapperige wrap gevuld met romig gebakken aubergine en wat kaas voor een extra smaak punch. Ik at deze heerlijke wraps met een heerlijke salade (mijn fruitige witlofsalade) en ik had een makkelijk en gezond avondmaal dat binnen 15 minuten klaar was!

aubergine_wrap2

Nodig:

2 kleine wraps (ik gebruikte zelfgemaakte spinazie spelt wraps)
1 grote aubergine
200ml tomatensaus (ik gebruikte 200ml passata met 1 teentje knoflook en 1 tl oregano)
50g zwarte olijven, in plakjes
grote hand geraspte kaas

Hoe maak je het:
1. Verwarm een koekenpan voor met een kleine scheut olie. Voeg de aubergine blokjes toe en bak 5-10 minuten totdat de aubergine zacht is.
2. Voeg de tomatensaus en olijven toe en warm kort door.
3. Neem een wrap en schep er een grote lepel van het aubergine mengsel op, verspreid over de hele wrap (je hebt niet alles van het mengsel nodig, de rest is ook lekker om zo te eten!).
4. Strooi de kaas over het aubergine mengsel, leg de andere wrap hier bovenop.
5. Bak de dubbele wrap in een droge koekenpan aan beide kanten goudbruin.

Geeft 1 portie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.