Vegan Banana Choco Ice Cream Bars

posted in: Desserts, IJs | 0

ijsreep2-min

OH MY GOSH. Deze repen zijn zooo Lekker! Ze combineren het beste van heerlijke romig banaanijs (met chocoladestukjes!) een heerlijke koekbodem en bedekt met een crispy laag pure chocolade.
Ik heb maar 2 woorden voor jullie: maken nu :)

ijsrepen1-min

 

Nodig:
50g havermout
50g rozijnen
1 el tahini (of andere notenboter)
1 el chocoloco
2 bananen, bevroren in stukjes
1 el chocoloco
15 g pure chocolade in stukjes
30g pure chocolade

Hoe maak je het:
1. Bekleed een kleine bakvorm of een tupperware bakje met plastic folie.
2. Pureer de havermout, rozijnen, tahini en de chocoloco in de keukenmachine tot een deeg.
3. Schep het deeg in de bakvorm en druk aan.
4. Maak het banaanijs door de bananen te puren in de keukenmachine. Pulseer daarna de pure chocolade in stukjes en de chocoloco erdoor.
5. Verdeel het banaanijs over de bodem, strijk glad en zet in de diepvries totdat het banaanijs helemaal stevig is.
6. Smelt de chocolade en verdeel over het banaanijs. Zet weer terug in de diepvries om op te stijven.
7. Snijdt in stukken en eet op :)

Geeft 6-8 repen. Bewaar in de diepvries. 

(Visited 188 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Door het aanvinken accepteer je dat je naam, e-mail adres en eventueel website worden opgeslagen door De Bakparade, deze gegevens zijn alleen voor mij te zien en worden niet met derden gedeeld.