Een anders dan anders recept

posted in: Brood | 7

Ditmaal een handgeschreven recept van mij voor jouw, voor een goddelijk heerlijk pesto brood :)

IMG_2134

IMG_5363

IMG_5364

Voor meer instructie zie: How sweet eats

7 Responses

 1. Tine

  Ik had het receptje ook gezien op die blog!
  Leuke grappige vorm hé! Ziet er lekker uit!

 2. Marike

  Oei… dit klinkt goed! Ik ga het proberen :).

  Liefs,

  Marike

 3. Mb82

  Mmmmm…. Je blijft er laagjes vanaf trekken. Echt Super!! Ga zeker nog eens de kaneelversie maken en wat experimenteren met andere kruiden.

  Mijn deeg was alleen na de eerste keer rusten niet echt omhoog gekomen. Enig idee wat er mis is gegaan? t Was nieuwe gist. Ik las op internet dat t te maken kan hebben met het zout?

  Bedankt voor je leuke recepten! Keep up the good work!

 4. De Bakparade

  @Mb82

  Ik heb inderdaad wel eens gehoord dat als je te veel zout gebruikt of juist te weinig, het brood niet kan rijzen. Maar het kan ook zijn dat het op de tocht heeft gestaan (Ik zet mijn brood altijd in een magnetron die ik daarvoor 2 minuten heb laten draaien met een bakje water erin)…

 5. De Bakparade

  @ Gewichtsconsulente,
  dat moet wel 215g bloem zijn, maar onthoudt wel dat de hoeveelheid bloem die je nodig hebt afhangt van een heleboel zaken (onder andere bloem zelf en luchtvochtigheid), het deeg moet soepel zijn is het te nat dan voeg je nog wat bloem toe, is het droog voeg je 1 el water per keer toe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.