Maart

posted in: Mijn week | 0

Ik vond maart een hele toffe maand en ik dacht misschien moet ik een deel van die toffe dingen met jullie te delen.

PicMonkey Collage maart

Ik was bij maar liefst drie super toffe events deze maand.
Zo werd ik zo waar uitgenodigd voor een event in mijn eigen prachtige stad (Maastricht) en kon ik dus op de fiets
naar de opening van de Nespresso winkel. Hier genoot ik van macarons, kwijlde ik bij de nieuwe Nespresso Magimix machine en maakte ik een heerlijke speculaas koffie.

IMG_20150321_091218120

Ik was weer aanwezig als spreker op de We love Smoothies van Claartje en Daisy bij SLA in Amsterdam, het was weer heel erg leuk! Meer over lezen? Daisy schreef erover.

De dag voor de workshop ging ik gezellig bij een vriendin in Amersfoort langs en ging ik zowaar bij het allerbeste vegetarische restaurant van de Benelux ging eten: Eetstee. Ik at een heerlijke lasagne met zuurkool, appel en koolraap, maar ik vergat helaas een foto te maken. Het eten was echt heerlijk en ontzettend leuke bediening, zeker een aanrader.

Tussendoor bakte ik nog heerlijke foute cupcakes met hysterische frosting voor mijn collega in hele leuke vormpjes van Dr Oetker die je gewoon kan eten.

IMG_20150315_102705

Ik reisde ook nog eens naar Nijmegen (met een extra detour, omdat de conducteur was vergeten om te roepen dat de trein terug ging naar Maastricht, in plaats van verder naar Den Bosch), voor een heel leuk event van Triumph. 75% van de vrouwen draagt niet de correcte maat bh en het event ging er dan ook om jouw ”the One” : de perfect passende bh te vinden. Ik was in ieder geval heel erg blij met mijn setje. IMG_20150329_184946720

Ik boekte een ticket naar NYC, ik vind het super cool dat ik in mei een hele week de city that never sleeps onveilig ga maken. Tips zijn welkom :)

Ik ging eten bij A Piece of Cake in Maastricht met lieve vriendin Leonie, ontzettend gezellig en leuk ingericht en de paprikasoep die ik at was heel erg lekker :)

Maar ook hier op de Bakparade was het niet stil, jullie favorieten van deze maand:

ontbijtkoek2

Suikervrije Ontbijtkoek

1persoonskoek

Koek voor 1 persoon in 15 minuten

Leave a Reply