Choco Coco Dadel IJsjes

posted in: Desserts, Uncategorized | 0

 

kokos dadel ijsje

Ik kan niet schilderen, tekenen, kleien of dansen, maar dat wil niet zeggen dat ik mijn creativiteit niet kwijt kan. Geef mij een ijsjesvormpje en het gaat helemaal los met mijn creativiteit. in mijn brein komen de gekste combinaties naar boven borrelen. Sommige combinaties klinken heel erg gek, andere klinken gewoon helemaal krankjorum, maar sommige zijn ook gewoon super lekker. Deze dadel kokos choco ijsjes zijn daar een voorbeeld van het heerlijke romige van de kokosmelk, gecombineerd met het zoete van de dadel en een vleugje cacao: ik ben verliefd op deze ijsjes.

kokos dadel ijsje

 

Nodig:
500ml light kokosmelk
100g dadels
2 el cacao

Hoe maak je het:
1. Pureer de kokosmelk, dadels en cacao met de blender tot een glad mengsel.
2. Giet in de vormpjes en laat een nachtje in de diepvries hard worden.

Geeft 8-10 ijsjes afhankelijk van de grootte van de ijsvormpjes 

Leave a Reply