What I eat in a day – video 1

posted in: Uncategorized | 4

Ik besloot de what I eat in a day eens in een andere vorm te gieten, namelijk een video! Dit is mijn 5e video dus echt goed ben ik nog niet, maar proberen kan altijd :)
Ik ben benieuwd wat vinden jullie van een what I eat in a day in video vorm? Vaker doen?

[kad_youtube url=”https://youtu.be/l8QvOf5TgcA” width=120 height=80]

 

4 Responses

 1. Irene van der Pas

  Erg leuk. Het zorgt ervoor dat ik weer nieuwe inspiratie krijg om meer variatie in mijn maaltijden toe te voegen. Ik merk dat ik vaak terug val op ‘s morgens havermout met fruit, in de middag rijstwafels met kaas/hummus en ‘s avonds wel gevarieerd.
  Hummus, heeeeel veeeel groentes en een pitabroodje, vind ik een goed idee!

  • Tannie

   leuk zeg. Twee dingen vielen mij op: Een: Supergezond!! (Veel groenten en fruit)…En twee: Veel!! Van het gezonde dan he. Niet een keer de mist in gegaan met chocolade ofzo….;-) Lukt mij niet vaak. Leuk gedaan en idd inspirerend.

   • Inge

    Ahh dankjewel leuk om te horen :) ik eet ook wel eens ongezond hoor vandaag nog daim snoepjes :), kantoor is toch altijd een valkuil!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.