Smoothie Bowl Part II

posted in: Uncategorized | 3

Na Smoothiebowl inspiratie post 1, Nog meer smoothie bowl inspiratie!!

peachy-min

Peachy Peach: 2 nectarines in blokjes en ingevroren, 150ml amandelmelk (of nog lekkerder vanille sojamelk), 1/2 schepje vanille eiwitpoeder (optioneel), 1 el chiazaad.
Topping: kiwi, druiven, cacao nibs, ananas, perzik

cherry-min

Cheeky Cherry Berry: 150g bevroren kersen, 1/2 banaan, 100ml amandelmelk
Topping: aardbeien, banaan, walnoten en cacao nibs.

mango ananas kokos-min

Coco Loco: 1/2 mango, 100g bevroren ananas, 2 el gedroogde kokos, 100ml amandelmelk
Topping: Kokos, mango, druiven, cacao nibs, walnoten en muesli.

 

3 Responses

  1. Ik moet eerlijk bekennen dat mijn smoothiebowls bijna altijd hetzelfde zijn (spinazie, rood fruit en wat ik nog in huis heb liggen gecombineerd met havermout en water, en dan daaroverheen wat nootjes) maar dit klinkt allemaal ook erg lekker zeg!

  2. oh wat een fijne inspiratie, ziet er heerlijk uit!

  3. leuk bakje waar het in zit! Ik heb vandaag voor het eerst bananenijs gemaakt met dadels (2), havermout en wat macapoeder. Ik zie dat deze vooral uit fruit bestaan, voeg jij er wel eens havermout of andere vlokken aan toe? Zo ja hoeveel of dat meer naar eigen inzicht? Ik vond het wel echt mega lekker, terwijl ik echt niet van banaan houdt!

Leave a Reply