7x ontbijten

posted in: Eetdagboek | 1

ontbijt7xVorige week schreef ik over mijn lunches van een week en dat vonden jullie heel leuk om te lezen, dus deze week wat ontbijt inspiratie voor jullie, namelijk mijn ontbijtjes van vorige week. Ik drink altijd iets van koffie of thee bij mijn ontbijt!

Maandag

2 cottage cheese pannenkoeken met een beetje caramel pindakaas van body en fit, nectarine en druiven.

Dinsdag

2 cottage cheese pannenkoeken met een beetje caramel pindakaas van body en banaanijs 

Woensdag

Kom meloen, 3 rijstwafels waarvan 2 met cottage cheese (zelfgemaakt natuurlijk!) en 1 met caramel pindakaas

Donderdag

Kom yoghurt met Eat Naturel Muesli

Vrijdag

Kom fruit en 2 crackers, 1 met cottage cheese en 1 met caramel pindkaas

Zaterdag

Kom fruit en 2 crackers, 1 met cottage cheese, 1 met vlokken

Zondag

Kom yoghurt met zelfgemaakte cacao en peanutbutter puffs (recept komt nog) met 2 nectarines.

 

  1. W.

    Leuk om te zien wat er nog meer kan.. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe inspiratie maar uiteindelijk kom ik vaak weer terug naar mijn crackers omdat ik het dan ‘mentaal’ red tot de lunch.. Kokosmeelpap is trouwens ook heel lekker.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.