Gezondste en Lekkerste Vleesvervanger Deel 7: Tivall Groentenballetjes

posted in: Vleesvervanger | 0
Tivall Groentenballetjes

2,69 per pakje van 140 gram

groenteballetjes1

Wat maakte ik er mee?

Ik at 5 granen-mix met wokgroenten, een klein restje cranberrysaus (die had ik nog over van mijn eerst Kerst recept :)) en de balletjes

groenteballetjes3

De voedingswaarden

 

vleesvervanger_punten

Schermafbeelding 2015-11-16 om 18.26.16

 

14 punten

Ingredienten

 

Schermafbeelding 2015-11-16 om 18.26.25

Wat vind ik van de ingrediënten?
38% groenten dat is natuurlijk altijd mooi, tweede ingrediënt soja en tarwe eiwit, ook niks mee. Maar hier komt ook weer de erwtenvezels omhoog duiken, de vleesvervanger producten zijn daar wel dol op, ben wel benieuwd wat het doel is van deze vezels. En die maltodextrine en dextrose, beide schuilnamen voor suiker, lijkt me niet nodig. Over het algemeen wel goed, maar niet geweldig.
Cijfer: 7

Smaak

Ik vind ze lekker, ze zijn sappig en de groente geeft een lekkere bite.

Cijfer 8

Eindoordeel

totaal aantal punten: 29 punten

Overzicht

Eerdere reviews lezen?

AH tofu reepjes 
Lidl Vegetarische Schnitzel
Tivall Shoarma reepjes
Freshvale – Oosterse schijf
Quorn Filets
Quorn Ham Blokjes 

Leave a Reply