Ontbijt Inspiratie één week aan Ontbijtjes

posted in: Eetdagboek | 1

Jullie vinden het heel leuk om inspiratie posts te lezen (eerdere ontbijt inspiratie, lunch inspiratie), dus ik noteerde weer een week aan ontbijtjes voor jullie. Dit maal een redelijke diverse week aangezien ik vrijdag en zaterdag bij mijn vriend ontbeet en zondag in het vliegtuig op weg naar Taipei! Was dit een perfecte week van ontbijtjes? Zeker niet, maar ook dat laat ik jullie graag zien.

avocado pannenkoeken

Maandag

2 avocado pannenkoeken met een lik karamel pindapasta en 1 peer

Dinsdag

IMG_9931

Kommetje Alpro Soya Yoghurt met Eat Natural Boekweit Cruesli en 1 peer

Woensdag

IMG_9945

Kommetje Alpro Soya Yoghurt met Eat Natural Boekweit Cruesli en 1 banaan

Donderdag

Kommetje DIY instant havermout met amandelmelk, gekristalliseerde gember en 1 banaan

Vrijdag

Ik ben bij mijn vriend en eet een kommetje halve volle roer yoghurt met wat cruesli en rozijnen, 1 kiwi en kop koffie

Zaterdag

Nog steeds bij mijn vriend eet ik 2 gebakken eieren met erbij één boterham en natuurlijk een kopje koffie.

Zondag

IMG_20151007_072443688

Vliegtuig ontbijt (vegetarische variant van de KLM): groenten frittata met witte bonen in tomatensaus (die eet ik niet op, want die lust ik niet), 1 klein bolletje met halvarine, wat fruit, een onduidelijke soort van fruitgelei en wederom een kopje koffie.

  1. Linda

    Bestaat er dan zoiets als een perfect ontbijt? Eten is voor mij meer dan alleen bepaalde voedingsstoffen binnen krijgen, het is ook genieten want dat is een belangrijke vorm van zelfzorg. Dus lekker blijven eten waar je zin in hebt met het nodige accent op gezond…alles kan met mate en variatie!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.