Gezondste en Lekkerste Vleesvervanger Deel 10: Goodbite Notenburger

posted in: Vleesvervanger | 2

notenburger1

Notenburger van Goodbite

2,19 voor 2 burgers van 60 gram o.a. te koop bij Jumbo

Wat maakte ik er mee?

notenburger3

Ik at het met fruitig wortelsalade en (zoete) aardappel frietjes

De voedingswaarden

Schermafbeelding 2016-04-29 om 15.55.20

vleesvervanger_punten12 punten

Ingrediënten

notenburger2

Er zitten lekker veel noten in deze notenburg wel 30% en ook niet maar 1 soort maar wel 5 verschillende soorten! Op de rest van de ingredienten heb ik niet heel veel op te merken, alleen jammer dat er gebruik gemaakt wordt van kippenei eiwit, dat betekend dat vegan ze niet kunnen eten. En die dextrose? Dat is toch niet nodig Goodbite…

Cijfer: 8

Smaak

Ik neem een hap van de burger en ik ben aangenaam verrast het is een heerlijke stevige en sappige burger met lekkere knapperige stukjes noot. Een lekkere niet-zo-standaard vegetarische burger, ik word er blij van :)

Cijfer: 8

Eindoordeel

totaal aantal punten: 28 punten

Overzicht

Eerdere reviews lezen?
Quorn Filets – 35 punten
Tivall Groentenballetjes – 29 punten
Tivall Shoarma reepjes – 29 punten
Van Haver Tot Mexicaanse Sticks – 28 punten
Rode Biet burger van Be Good – 27 punten
Quorn Ham Blokjes – 25 punten
AH tofu reepjes – 25 punten
Lidl Vegetarische Schnitzel – 25 punten 
Freshvale – Oosterse schijf – 18 punten

 

2 Responses

  1. Lucinda

    Hoe reken je dit eigenlijk? Is alles per portie, of per 100g? Dat maakt nogal uit namelijk: kleine porties scoren in verhouding goed op energie, de vetten, en zout, terwijl ze alleen maar slecht kunnen scoren op eiwit. Ik vraag dit omdat ik met optellen niet aan je 12 punten kom. En ik er niet uit kom of de gegevens en puntentelling per portie of per 100g gaan.

  2. Ik reken kcal per burger en rest per 100gram precies om met die ‘problemen’ rekening te houden. Ik zal binnenkort het schema verduidelijken!

Leave a Reply