De 10 Meest Gelezen Recepten van 2015

posted in: Ander | 0

Ik vind het altijd wel erg leuk om te zien wat de meest gelezen berichten zijn en dus was ik ook heel erg benieuwd wat de meest gelezen berichten in 2015 waren. Ik zette ze allemaal voor jullie op een rijtje en ik ben eigenlijk wel heel erg benieuwd, wat was jullie favoriete recept van de Bakparade in 2015?

gembercitroenhoning

Blijkbaar waren heel veel mensen verkouden in 2015, want het meest gelezen bericht in 2015 was de Ultieme Verkoudheidsthee Gember Citroen Honing Thee, een heerlijk en helend drankje als je neus helemaal verstopt zit.

volkorenwrap

Op nummer twee vinden we de Zelfgemaakte Volkoren Wraps, dat snap ik wel want super makkelijk om te maken en eindeloos veel manieren om te gebruiken. De pompoen en zoete aardappel variant zijn trouwens ook heel erg lekker!

banaankoekjes2

Op nummer drie een oldie, een van de eerste recepten hier op de Bakparade was de Suikervrije Pindakaas Banaan Havermout Koekjes, heerlijke makkelijke en snelle suikervrije koekjes.

kokosbrood1

Op nummer vier een recept waarvan ik vermoed dat mensen eigenlijk iets heel anders verwachten: Suikervrij Kokosbrood (ik denk dat veel mensen zoeken naar een recept voor kokosbrood voor op brood, is wel iets dat ik nog heel graag eens wil proberen. Ondanks dat dit recept misschien niet is wat je ervan verwacht, is het wel heel erg lekker!

vegetarische burgers

Vegetarische Burgers Zelf maken staat op nummer vijf , veel mensen willen af van de prefab producten uit de supermarkt en dit mega-overzicht laat zien dat vegetarische burgers zelf maken heel erg makkelijk en leuk is.

Zoete kastanjepuree

Op nummer zes vinden we de Zelfgemaakte Zoete Kastanjepuree, dit verbaasde me eigenlijk wel, misschien veel mensen die heel veel kastanjes hebben geraapt in het bos? In ieder geval erg lekker op brood of in de vorm van de heerlijke bonbons die ik er mee maakte.

1persoonskoek

Op nummer zeven, het perfecte ik-heb-NU-zin-in-een-koekje-en-geen-zin-om-naar-de-supermarkt-te-gaan-koekje: 1 persoons koekjes in 15 minuten

gebakkentofu

Nummer acht, voor veel mensen blijft het lastig, hoe maak ik Tofu in hemelsnaam lekker, ik laat jullie het (met succes blijkbaar) in deze post zien: Lekkerste Ketjap Kerrie Gebakken Tofu

healthy yoghurt taart

Nummer negen was vooral in de bloedhete zomer (herinner je nog de hittegolf inclusief tropenrooster op mijn werk?) heel erg populair, maar deze goddelijke taart kan natuurlijk het hele jaar door: Healthy Yoghurt Taart 

IMG_2873

En last but not least op nummer tien, het recept met chocolade dat uiteraard niet mocht ontbreken in de top 10: Suikervrije Chocolade Brownies 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.